2114139758 6908996994 Δοξάτου 9, Νέα Φιλαδέλφεια / Αθήνα - Αττική
 
 


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ
Ηλεκτρολογικές Εργασίες & Εγκαταστάσεις Αθήνα - Αττική


Η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Αθήνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αθήνα, στην Νέα Φιλαδέλφεια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ηλεκτρολογικές εργασίες παντός είδους και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κάθε κλίμακας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν αξιόπιστες, ποιοτικές και εγγυημένες λύσεις, που εξυπηρετούν τις ανάγκες και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  Κόστος επίσκεψης 15€
  Επισκευή βλάβης 25€
  Αντικατάσταση μονοφασικού πίνακα 170€
  Αντικατάσταση τριφασικού πίνακα 300€
  Ανακαίνιση γκαρσονιέρας 700€
  Ανακαίνιση δυάρι 1.000€
  Ανακαίνιση τριάρι 1.300€
  Σύνδεση κουζίνας 25€
  Τοποθέτηση φωτιστικού 15€
  Τοποθέτηση πρίζας 10€
  Πιστοποιητικό ΔΕΗ 50€
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του είναι κοντά σας όλο το 24ωρο εξυπηρετόντας άμεσα και με υπευθυνότητα την Αθήνα και όλη την Αττική.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, μπορούμε να επιδιορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έως σήμερα έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΡΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ

Για όλες τις εργασίες που πραγματοποιούμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με χρόνια παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η επιχείρησή μας Ηλεκτρολόγος Αθήνα η οποία βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, προσφέρει υπηρεσίες υψηλή ποιότητα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6908996994 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είμαστε κοντάς σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας την Αθήνα και όλη την Αττική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ