2114139758 6908996994 Δοξάτου 9, Νέα Φιλαδέλφεια / Αθήνα - Αττική
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ηλεκτρολόγος Αθήνα | Ηλεκτρολογικές Εργασίες
& Εγκαταστάσεις Αθήνα - ΑττικήΜε χρόνια παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η επιχείρησή μας “Ηλεκτρολόγος Αθήνα” η οποία βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, προσφέρει υπηρεσίες υψηλή ποιότητα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Κύριο αντικείμενο μας είναι η κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ωστόσο, μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες και εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
 Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
 Επισκευές σε πρίζες
 Επισκευές σε λάμπες
 Εγκατάσταση φωτιστικών
 Εγκατάσταση διακοπτών
 Επισκευή διακοπτών
 Εγκατάσταση ρελέ
 Επισκευή ή αλλαγή ρελέ
 Τοποθέτηση πίνακα
 Επισκευή πίνακα
 Αλλαγή ασφάλειας σε πίνακα
 Ηλεκτρικές τοποθετήσεις
 
 
 
 
 
Η υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες μας διασφαλίζονται από την μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο, το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και την επαγγελματική μας συνέπεια και υπευθυνότητα.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6908996994 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είμαστε κοντάς σας όλο το 24ωρο εξυπηρετώντας την Αθήνα και όλη την Αττική.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και ένας από τους ηλεκτρολόγους μας θα είναι άμεσα στο χώρο σας για να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.